Navarri presenta "Campos de girasoles" - Antic Teatre en colaboración con San Miguel On Air (SMOA)

Navarri presenta "Campos de girasoles" - Antic Teatre en colaboración con San Miguel On Air (SMOA)

Sarrerak ikusi
Navarri presenta "Campos de girasoles" - Antic Teatre en colaboración con San Miguel On Air (SMOA)

Navarri presenta "Campos de girasoles" - Antic Teatre en colaboración con San Miguel On Air (SMOA)

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. Mapa ikusi


Online salmenta itxita.

Informazio gehiago jasotzeko ekitaldiaren antolatzailearekin harremanetan jarri.

Antolatzailearen datuak "Antolatzailea" eremuan daude.

Deskribapena

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.

Atesa la millora de la situació epidemiològica i assistencial actual de Catalunya, el PROCICAT ha aprovat rebaixar les mesures dirigides a reduir els contagis de COVID-19. Actualment l'aforament de les sales de teatre és del 70% fins a properes actualitzacions del PROCICAT. Recordem que es mantenen les mesures generals de prevenció. IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.

Dada la mejora de la situación epidemiológica y asistencial actual de Catalunya, el PROCICAT ha aprobado rebajar las medidas dirigidas a reducir los contagios de COVID-19. Actualmente el aforo de las salas de teatro es del 70% hasta próximas actualizaciones del PROCICAT. Recordamos que se mantienen las medidas generales de prevención. ES IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLICO ASISTENTE LLEVE SU MASCARILLA. 

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.

Given the improvement in the current epidemiological and healthcare situation in Catalonia, PROCICAT has approved the reduction of measures aimed at reducing COVID-19 infections. Currently the capacity of the theaters is 70% until future updates of the PROCICAT. Remember that general prevention measures are maintained. IT IS ESSENTIAL THAT THE ATTENDING PUBLIC WEAR MASK.

CATALÀ
Cinc temes que parlen de viatges, d'aquell instant en què el sol entra per la finestra i just aquell altre en què desapareix, de triomfs i derrotes que només podem distingir mirant cap endarrere. I com sempre, d'amor, amor a les persones que hi són i a altres que ja no hi són, però que tornen cada vegada que les recordem. 

CASTELLANO
Cinco temas que hablan de viajes, de ese instante en que el sol entra por la ventana y justo ese otro en el que desaparece, de triunfos y derrotas que solo podemos distinguir mirando hacia atrás. Y, como siempre, de amor, amor a esas personas que están y a otras que ya no están, pero que vuelven cada vez que las recordamos.

ENGLISH
Five tracks about journeys, the precise moment that the sun comes in the window and the precise moment it disappears, triumphs and defeats that we can only visualise in hindsight and not forgetting love; love for those who are here with us and others who no longer are, but who return every time we remember them.


[+ INFO]

Kasu honetan antolatzaileak ez du zehaztu adingabekoen politikarik sarreran, zalantzarik izan ezkero zuzenean antolatzailearekin harremanetan jartzea gomendatzen dizugu.

1 Iritzia Iritziak ikusi

Iritzia balioztatuta2022/01/31 egunean joan zen
Me encanto!!
Fantásticos!!
Carina
2022/02/1

Partekatu

Antolatzailea

Antic Teatre

Xehetasunak ikusi